Kamperen bij Camp Now is betaalbaar!

Lage tarieven
Wij willen de prijzen zo laag mogelijk houden. Raadpleeg onze aanbiedingen voor de laagste tarieven, een weekend of midweek buiten het hoogseizoen kunt u boeken voor een laag tarief! Wilt u het tarief voor uw vakantie periode weten? Maak dan een berekening met deze boekingskalender gezinskamperen.

Vroegboekkorting
Als u voor 1 februari van het kampeerseizoen boekt, ontvangt u extra vroegboekkorting die kan oplopen tot € 100,-.


Andere kortingen

Op een vakantie van 2 weken of langer ontvangt u € 50,- extra korting.

Aanbiedingen
Er zijn diverse (last minute) aanbiedingen. Vakanties van één week in april, mei, juni of september zijn doorlopend in de aanbieding!

Toegang tot zwembaden
Voor zwempassen wordt altijd een klein bedrag gefactureerd bij alle boekingen. Onze klanten ontvangen via de receptie van RCN Vakantiepark de Roggeberg zwempassen. Met deze zwempassen heeft u in de recreatieve uren toegang tot zwembad de Boekhorst in Oosterwolde en het naast de camping gelegen zwembad Bosbad Appelscha. Gedurende uw verblijf heeft u onbeperkt toegang tot deze zwembaden.

 

Aankomst- en vertrektijden
Bij weekverhuur in het hoogseizoen (juli/augustus) is aankomst en vertrek op zaterdagen. Voor alle boekingen geldt aankomst na 15 uur en vertrek voor 10.30 uur. In onderstaande situaties wijken wij daarvan af:

Soort boeking Aankomst Vertrek
Weekend laagseizoen 2 nachten (vrijdag t/m zondag) Na 15 uur Voor 16 uur
Paasweekend (vrijdag t/m maandag) Na 15 uur Voor 16 uur
Hemelvaartweekend (donderdag t/m zondag) Na 12 uur Voor 16 uur
Pinksterweekend (vrijdag t/m maandag) Na 15 uur Voor 16 uur

Wilt u op de dag van aankomst eerder aankomen? Neem dan een dag voor uw aankomst contact met ons op en dan kijken wij of er mogelijkheden zijn, dit is afhankelijk van andere boekingen.

Annuleringsverzekering
Een annuleringsverzekering kunt u via uw eigen verzekeraar regelen.

Huisdieren
Honden zijn niet toegestaan in de tenten van Camp Now.


*Boekingen in april en september onder voorbehoud van voldoende boekingen, anders zetten wij de tenten later op of ruimen eerder op.