Tentverhuur voor groepskamperen
Onze luxe gezinstenten zijn zeer geschikt voor groepskamperen, bijvoorbeeld voor basisscholen. Boek met uw groep via Camp Now een verblijf op RCN Vakantiepark de Roggeberg en organiseer eenvoudig uw groepsactiviteiten op de camping.

Groepen 
Afhankelijk van de omvang van uw groep huurt u bij Camp Now één of meer compleet ingerichte luxe gezinstenten. Er staan 6 tenten op het Egelveld. Deze bieden ruimte aan maximaal 8 personen per tent. De tenten beschikken standaard over 6 bedden per tent en bij verhuur aan groepen breiden wij dit uit met 2 extra matrassen. Er is altijd ruim voldoende inventaris aanwezig voor groepen, lees meer over de inventaris van onze tenten.

Vroegboekkorting
Als u voor 1 februari van het kampeerseizoen boekt, ontvangt u extra korting op boekingen van 3 nachten of langer.

Boeken?
Wilt u uw groepskamperen bij ons boeken? Via deze boekingskalender kunt u één of meer tenten boeken voor uw groep. Er is per tent een boeking nodig en indien wenselijk kunt u de namen van uw groep later doorgeven.

Groepsprogramma eenvoudig samen te stellen
U kunt eenvoudig een aantal (gratis) activiteiten organiseren op RCN Vakantiepark de Roggeberg. Uw groep maakt bijvoorbeeld met de zwempassen van uw boeking gebruik van het naast de camping gelegen openluchtzwembad (Bosbad Appelscha). Andere activiteiten die u tegen betaling op het vakantiepark kunt organiseren zijn lasergamen, fietsen- en mountainbikeverhuur, tennissen of klimmen op de prachtige klimtoren. U kunt ook uw ontbijt en een complete barbecue laten verzorgen.

Er is nog veel meer te doen!
Klik hier voor een overzicht van alle faciliteiten (o.a. midgetgolfbaan, pannakooi, sportveld en beachvolleybalveld) op het vakantiepark. Wij raden groepen aan om tijdig te reserveren voor (betaalde) activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact zoeken met RCN Vakantiepark de Roggeberg, via het telefoonnummer 088 1665200.

Tarieven groepskamperen
Voor groepskamperen betaalt u € 115,- per tent per nacht plus een klein bedrag voor toeristenbelasting p.p.p.n. Verder betaalt u nog een vast bedrag per tent voor schoonmaak- en administratiekosten. In een aantal perioden, o.a. feestdagen/meivakantie kan het bedrag per nacht afwijken.

Aankomst- en vertrektijden
Voor alle boekingen geldt aankomst na 15 uur en vertrek voor 10.30 uur. De tenten zijn dan leeg en schoon achtergelaten voor de volgende huurder, maar u kunt wel langer gebruik maken van faciliteiten op de camping. Voor schoolkamperen tussen maandag en vrijdag is er meestal wel een verruiming mogelijk met eerder aankomen en/of later vertrekken. Als er geen andere boekingen zijn, kunt u in overleg met ons eerder aankomen of later vertrekken.

Combinatie groepskamperen en andere boekingen
Op en rondom het veld voor groepen kamperen ook andere gasten. Groepskamperen is prima te combineren als andere gasten hier geen hinder van ondervinden. Camp Now vindt het belangrijk dat de groepsleiding hier aandacht voor heeft. Boekingen voor groepskamperen stemmen wij altijd eerst af met RCN Vakantiepark de Roggeberg. In een aantal gevallen kan dit betekenen dat een groepsboeking niet door gaat. Dit kan voorkomen als er veel gezinnen op het veld geboekt hebben of als het om een boeking van een groep jongeren gaat die lastig met gezinskamperen te combineren is.

 

*Boekingen in april en september onder voorbehoud van voldoende boekingen, anders zetten wij de tenten later op of ruimen eerder op.