Tentverhuur voor groepskamperen basisscholen 
Onze luxe gezinstenten zijn zeer geschikt voor groepskamperen basisscholen. Ga met uw schoolkamp naar RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha en organiseer heel eenvoudig uw groepsactiviteiten op de camping.

Groepen tot 24 personen
Afhankelijk van de omvang van uw groep huurt u bij Camp Now één, twee of drie compleet ingerichte luxe gezinstenten.

Er staan 3 tenten naast elkaar op veld Schaapskooi en deze bieden ruimte aan maximaal 8 personen per tent. De inventaris van deze gezinstenten stemmen wij af op de omvang van uw groep. De tenten beschikken standaard over 6 vaste bedden per tent. Bij verhuur aan groepen regelen wij 2 extra matrassen, zodat er 8 slaapplaatsen per tent zijn. Lees meer over de inventaris van deze tenten.

Groepen tot 40 personen
Groepen tot 40 personen huren bovenstaande 3 gezinstenten op veld Schaapskooi en één of twee extra gezinstenten op het nabij gelegen veld Everbos.

Boeken?
Wilt u uw schoolkamp bij ons boeken? Vul dan dit formulier met de gegevens voor uw groep in.

Programma schoolkamp eenvoudig samen te stellen
U kunt heel eenvoudig een aantal (gratis) activiteiten organiseren op RCN Vakantiepark de Roggeberg. Uw groep maakt bijvoorbeeld gratis gebruik van het naast de camping gelegen openluchtzwembad (Bosbad Appelscha). Andere activiteiten die u tegen betaling op het vakantiepark kunt organiseren zijn lasergamen, fietsen- en mountainbikeverhuur, tennissen of klimmen op de prachtige klimtoren. U kunt ook uw ontbijt en een complete barbecue of pastagerechten laten verzorgen.

Er is nog veel meer te doen!
Klik hier voor een overzicht van alle faciliteiten (o.a. midgetgolfbaan, pannakooi, sportveld en beachvolleybalveld) op het vakantiepark. Wij raden groepen aan om tijdig te reserveren voor (betaalde) activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact zoeken met RCN Vakantiepark de Roggeberg, via het telefoonnummer 088 1665229. Ook is het mogelijk om activiteiten te organiseren op dagrecreatie de Bongerd.

Tarieven groepskamperen
U betaalt bij Camp Now geen reserveringskosten, geen administratiekosten en geen schoonmaakkosten. U betaalt onderstaand tarief plus een klein bedrag voor toeristenbelasting:

  • Periode april, mei, juni of september: € 90,- per tent per nacht.
  • Eerste week juli: € 130,- per tent per nacht.
  • Tweede week juli: € 170,- per tent per nacht.

Deze tarieven zijn exclusief:

  • Toeristenbelasting (€ 1,- per persoon, per nacht).
  • Borgsom € 150,- (eenmalig). De borgsom wordt teruggeboekt als de tenten bij vertrek netjes en schoon zijn achtergelaten.
  • € 50,- schoonmaakkosten per tent als u ervoor kiest om de schoonmaak niet zelf te regelen. U kunt er ook voor kiezen om de tenten zelf schoon en netjes achter te laten voor de volgende huurder.
  • Toeslag € 15,- per tent per nacht voor groepskamperen in het weekend.

Vroegboekkorting
Als u voor 1 februari 2019 boekt, ontvangt u € 25,- korting per tent. Deze korting is van toepassing op boekingen van 3 nachten of langer.

Perioden voor groepskamperen
Groepskamperen kunt u alleen boeken in de maanden april, mei, juni, juli (eerste 2 weken) en in september. In de andere perioden verhuren wij de tenten voor gezinskamperen.


Aankomst- en vertrektijden

Aankomst- en vertrektijden zijn afhankelijk van de vraag of er op de dag van aankomst of vertrek andere boekingen zijn. Als er geen andere boekingen zijn, kunt u zelf de aankomst- en vertrektijd bepalen. Als er wel andere boekingen zijn, geldt aankomst na 15.00 uur en vertrek voor 10.30 uur. De tenten zijn dan leeg en schoon achtergelaten voor de volgende huurder, maar u kunt wel langer gebruik maken van faciliteiten op de camping.


Combinatie gezinskamperen en andere boekingen verhuurtenten

Op en rondom het veld voor groepen kamperen ook andere gasten. Kleinschalig groepskamperen is prima te combineren als andere gasten hier geen hinder van ondervinden. Camp Now vindt het belangrijk dat de groepsleiding hier aandacht voor heeft. Boekingen voor groepskamperen stemmen wij altijd eerst af met RCN Vakantiepark de Roggeberg. In een aantal gevallen kan dit betekenen dat een groepsboeking niet door gaat. Dit kan voorkomen als er veel gezinnen op het veld geboekt hebben of als er verhuurtenten geboekt zijn.