Tentverhuur voor groepskamperen
Onze luxe gezinstenten zijn zeer geschikt voor groepskamperen, bijvoorbeeld voor basisscholen. Ga met uw schoolkamp naar RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha en organiseer heel eenvoudig uw groepsactiviteiten op de camping.

Groepen tot 24 personen
Afhankelijk van de omvang van uw groep huurt u bij Camp Now één, twee of drie compleet ingerichte luxe gezinstenten.

Er staan 3 tenten naast elkaar op veld Schaapskooi (nr’s 171, 172, 174) en deze bieden ruimte aan maximaal 8 personen per tent. De inventaris van deze gezinstenten stemmen wij af op de omvang van uw groep. De tenten beschikken standaard over 6 vaste bedden per tent. Bij verhuur aan groepen regelen wij 2 extra matrassen, zodat er 8 slaapplaatsen per tent zijn. Lees meer over de inventaris van deze tenten.

Groepen tot 40 personen
Groepen tot 40 personen huren bovenstaande 3 gezinstenten op veld Schaapskooi en één of twee extra gezinstenten op het nabij gelegen veld Molshoop (nr’s 141 en 142). Klik hier voor de plattegrond.

Boeken?
Wilt u uw groepskamperen bij ons boeken? Vul dan dit formulier met de gegevens voor uw groep in.

Groepsprogramma eenvoudig samen te stellen
U kunt heel eenvoudig een aantal (gratis) activiteiten organiseren op RCN Vakantiepark de Roggeberg. Uw groep maakt bijvoorbeeld gratis gebruik van het naast de camping gelegen openluchtzwembad (Bosbad Appelscha). Andere activiteiten die u tegen betaling op het vakantiepark kunt organiseren zijn lasergamen, fietsen- en mountainbikeverhuur, tennissen of klimmen op de prachtige klimtoren. U kunt ook uw ontbijt en een complete barbecue laten verzorgen.

Er is nog veel meer te doen!
Klik hier voor een overzicht van alle faciliteiten (o.a. midgetgolfbaan, pannakooi, sportveld en beachvolleybalveld) op het vakantiepark. Wij raden groepen aan om tijdig te reserveren voor (betaalde) activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact zoeken met RCN Vakantiepark de Roggeberg, via het telefoonnummer 088 1665229. Ook is het mogelijk om activiteiten te organiseren op dagrecreatie de Bongerd.

Tarieven groepskamperen
U betaalt bij Camp Now geen reserveringskosten, geen administratiekosten en geen schoonmaakkosten. U betaalt € 115,- per tent per nacht plus een klein bedrag voor toeristenbelasting. Dit tarief is exclusief:

  • Toeristenbelasting (€ 1,- per persoon, per nacht).
  • Borgsom € 50,- per tent. De borgsom wordt teruggeboekt als de tenten bij vertrek netjes en schoon zijn achtergelaten.

Vroegboekkorting
Als u voor 1 februari van het kampeerseizoen boekt, ontvangt u € 25,- korting per tent. Deze korting is van toepassing op boekingen van 3 nachten of langer.

Aankomst- en vertrektijden
Aankomst- en vertrektijden zijn afhankelijk van de vraag of er op de dag van aankomst of vertrek andere boekingen zijn. Als er geen andere boekingen zijn, kunt u zelf de aankomst- en vertrektijd bepalen. Als er wel andere boekingen zijn, geldt aankomst na 15.00 uur en vertrek voor 10.30 uur. De tenten zijn dan leeg en schoon achtergelaten voor de volgende huurder, maar u kunt wel langer gebruik maken van faciliteiten op de camping.

Perioden voor groepskamperen
Groepskamperen kunt u alleen boeken in perioden buiten hoogseizoen (bouwvak en schoolvakanties)*. In het hoogseizoen verhuren wij de tenten voor gezinskamperen.


Combinatie gezinskamperen en andere boekingen verhuurtenten
Op en rondom het veld voor groepen kamperen ook andere gasten. Kleinschalig groepskamperen is prima te combineren als andere gasten hier geen hinder van ondervinden. Camp Now vindt het belangrijk dat de groepsleiding hier aandacht voor heeft. Boekingen voor groepskamperen stemmen wij altijd eerst af met RCN Vakantiepark de Roggeberg. In een aantal gevallen kan dit betekenen dat een groepsboeking niet door gaat. Dit kan voorkomen als er veel gezinnen op het veld geboekt hebben of als er verhuurtenten geboekt zijn.

 

 

 

*Boekingen in april en september onder voorbehoud van voldoende boekingen, anders zetten wij de tenten later op of ruimen eerder op.