Boeken is niet meer mogelijk bij Camp Now maar wel bij Charmecamping & Appartementen De Regge-Vallei
Camp Now is gestopt met verhuur van luxe gezinstenten op RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha. De afgelopen jaren zijn onze vakanties duurder geworden en met de prijsstijgingen voor o.a. seizoenplekken komend seizoen, aanschaf van nieuwe tenten/inventarissen kunnen wij geen betaalbare vakanties meer aanbieden op RCN Vakantiepark de Roggeberg.

Betaalbare vakanties voor onze klanten hebben wij altijd belangrijk gevonden en daar kunnen wij helaas niet meer aan voldoen. Wij kijken terug op een prachtige periode van gezinstentenverhuur en op een fijne samenwerking met RCN Vakantiepark de Roggeberg, met veel klanten die via ons een mooie vakantie gevierd hebben. Bedankt daarvoor!

Vakantie boeken?
Onze gezinstenten zijn overgenomen door Charmecamping & Appartementen De Regge-Vallei. Wilt u deze gezinstenten huren dan kunt u contact zoeken met deze prachtige charmecamping. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0546-671703 en via mail info@dereggevallei.nl.

Voor meer informatie zie www.dereggevallei.nl. Op deze website volgt later meer informatie over verhuurmogelijkheden op Charmecamping & Appartementen De Regge-Vallei.