Tentverhuur voor groepskamperen basisscholen
Onze luxe gezinstenten zijn zeer geschikt voor groepskamperen basisscholen. Ga met uw schoolkamp naar RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha en organiseer heel eenvoudig uw groepsactiviteiten op de camping.

Groepen tot 24 personen:
Afhankelijk van de grootte van uw groep huurt u bij Camp Now één, twee of drie compleet ingerichte luxe gezinstenten.

        

Deze tenten staan naast elkaar op veld Schaapskooi en bieden ruimte aan maximaal 8 personen per tent. De inventaris van deze gezinstenten stemmen wij af op de grootte van uw groep. De tenten beschikken standaard over 6 vaste bedden per tent. Bij verhuur aan meer personen breiden wij het aantal slaapplaatsen uit met extra matrassen. Lees meer over de inventaris van deze tenten.


Groepen tot 32 personen:

Groepen tot 32 personen huren bovenstaande 3 gezinstenten en één extra 4e gezinstent op het nabij gelegen veld Mouflon weide. Deze 4e tent staat vanaf 1 juni 2018 op het nabij gelegen veld Mouflonweide. Voor groepsverhuur heeft deze tent maximaal 8 slaapplaatsen, zodat groepen groter dan 24 personen ook bij ons terecht kunnen.


Tarieven groepskamperen
U betaalt bij Camp Now geen reserveringskosten, geen administratiekosten en geen schoonmaakkosten. U betaalt het tarief uit onderstaande tabel plus een klein bedrag voor overheidsheffingen.

Aantal nachten/periode Groep tot
8 personen:
Groep tot
16 personen:
Groep tot
24 personen:
Groep tot
32 personen*:

2 nachten in periode
april, mei, juni of september

1 gezinstent voor:


€ 175,-

2 gezinstenten voor:


€ 350,-

3 gezinstenten voor:


€ 525,-

4 gezinstenten voor:

€ 700,-

2 nachten in eerste week juli

1 gezinstent voor:


€ 225,-

2 gezinstenten voor:


€ 450,-

3 gezinstenten voor:


€ 675,-

4 gezinstenten voor:


€ 900,-


2 nachten in tweede week juli

1 gezinstent voor:


€ 300,-

2 gezinstenten voor:


€ 600,-

3 gezinstenten voor:


€ 900,-

4 gezinstenten voor:


€ 1.200,-

*Vanaf 1 juni 2018 is verhuur voor groepen tot 32 personen mogelijk. Tot 1 juni is verhuur voor groepen tot 24 personen mogelijk, omdat de 4e gezinstent dan nog niet beschikbaar is.

Extra nachten kunt u boeken voor € 87,50 per tent per nacht. De tarieven zijn exclusief:                 

  • Een eenmalige toeslag van € 25,- per tent voor groepskamperen in het weekend.
  • Toeristenbelasting (€ 1,- per persoon, per nacht);
  • Overheidsheffing (€ 2,- per tent, per nacht);
  • Borgsom € 100,-. De borgsom wordt teruggeboekt als de tent bij vertrek netjes en schoon is achtergelaten. 

Boeken?
Wilt u uw schoolkamp bij ons boeken? Klik dan hier en vul de boekingsgegevens voor uw groep in.


Aanvullende informatie groepskamperen


Programma schoolkamp eenvoudig samen te stellen
U kunt heel eenvoudig een aantal (gratis) activiteiten organiseren op RCN Vakantiepark de Roggeberg. Uw groep maakt bijvoorbeeld gratis gebruik van het naast de camping gelegen openluchtzwembad (Bosbad Appelscha). Andere activiteiten die u tegen betaling op het vakantiepark kunt organiseren zijn lasergamen, fietsen- en mountainbikeverhuur, tennissen of klimmen op de prachtige klimtoren. U kunt ook uw ontbijt en een complete barbecue of pastagerechten laten verzorgen.

Er is nog veel meer te doen! Klik hier voor een overzicht van alle faciliteiten (o.a. midgetgolfbaan, pannakooi, sportveld en beachvolleybalveld) op het vakantiepark. Wij raden groepen aan om tijdig te reserveren voor (betaalde) activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact zoeken met RCN Vakantiepark de Roggeberg, via het telefoonnummer 088 1665229.

Ook is het mogelijk om activiteiten te organiseren op dagrecreatie de Bongerd (dichtbij het vakantiepark). Op het kampeerveld kunt u geen groepsactiviteiten (sport en spel) organiseren.


Geen schoonmaakkosten

Bij Camp Now betaalt u geen schoonmaakkosten. Ons uitgangspunt is dat u de tent schoon en netjes achterlaat voor de volgende huurder.

Perioden voor groepskamperen
Groepskamperen kunt u alleen boeken in de maanden april, mei, juni, juli (eerste 2 weken)
en in september. In de andere perioden
verhuurt Camp Now de tenten voor gezinskamperen.

Aankomst- en vertrektijden
Aankomst- en vertrektijden zijn afhankelijk van de vraag of er op de dag van aankomst of vertrek andere boekingen zijn. Als er geen andere boekingen zijn, kunt u zelf de aankomst- en vertrektijd bepalen. Als er wel andere boekingen zijn, geldt aankomst na 13.00 uur en vertrek voor 10.30 uur. De tenten zijn dan leeg en schoon achtergelaten voor de volgende huurder, maar u kunt wel langer gebruik maken van faciliteiten op de camping.

Combinatie gezinskamperen en andere boekingen verhuurtenten
Op en rondom het veld voor groepen kamperen ook andere gasten. Kleinschalig groepskamperen is prima te combineren als andere gasten hier geen hinder van ondervinden. Camp Now vindt het belangrijk dat de groepsleiding hier aandacht voor heeft. Boekingen voor groepskamperen stemmen wij altijd eerst af met RCN Vakantiepark de Roggeberg. In een aantal gevallen kan dit betekenen dat een groepsboeking niet door gaat. Dit kan voorkomen als er in dezelfde periode veel gezinnen op het veld geboekt hebben of als er verhuurtenten geboekt zijn. Binnen een aantal werkdagen na uw boeking hoort u of deze definitief door kan gaan.